УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

С цел да Ви улесним, с настоящото Ви представяме нашите условия за връщане и замяна.

Всеки потребител може да върне закупен от него продукт в рамките на 14 дни. Срокът започва да тече от деня, в който клиентът получи стоката. В случай, че бъде установено каквото и да е несъответствие между поръчаните и доставените артикули, молим първо да се свържете с нас чрез email: info@zackary.bg С цел по-бързо обработване на заявките, насърчаваме клиентите си да не изпращат получените стоки, преди да се свържат с нас. За да ускорим максимално освобождаването на пратката Ви, както и за да можете да получите по най-бърз начин новия артикул в случай на замяна, както и да възстановим заплатената от Вас сума в случай на връщане на стока, учтиво молим да спазвате точно изпратените от нас указания.

Правото на връщане или замяна се прилага изключително за продукти, които са върнати в същото състояние, в което са получени от клиентите. В случай, че продукта е бил използван, след като е бил отворен, преминал е някаква обработка (пране гладене, рязане и други действия, които могат да нарушат целостта му) или е повреден по някакъв начин, същия ще бъде върнат на клиента за негова сметка. Моля, изпратете продуктите, като използвате или включите оригиналната им опаковка, инструкции и други придружаващи документи, включително и доказателство за покупката. Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са повредени при транспортирането също ще бъдат върнати на клиента за негова сметка.

Замяна – в случай, че желаете да замените поръчания продукт молим първо да се свържете с нас на посочения по-горе email адрес. След връзка с наш оператор, следва да изпратите пратката на следния адрес: гр. Пловдив, ул. „Д-р Георги Странски“ 3, Plovdiv Plaza Mall, м-н Zackary,

Телефон: …………………………….. Когато получим продукта, ще изпратим новия артикул за Вас. Моля имайте в предвид, че куриерските услуги се заплащат изцяло от купувача.

 

Връщане – в случай, че желаете да върнете поръчаните продукти, молим първо да се свържете с нас на посочения по-горе email адрес. След връзка с наш оператор следва да изпратите пратката на следния адрес: гр. Пловдив, ул. „Д-р Георги Странски“ 3, Plovdiv Plaza Mall, м-н Zackary, Телефон: …………………………….. След проверка в срок от 40 работни дни, се възстановява сумата на купувача, по банков път.